Σεισμός Στην Κρήτη - Σεισμός ξανά στην Κρήτη : Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση . Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές.

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ρέθυμνο: Σε ποια παραλία
Ρέθυμνο: Σε ποια παραλία from rethemnosnews.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση . Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Ο σεισμός έγινε σε θαλάσσιο χώρο νότια της κρήτης και έγινε αισθητός από τους κατοίκους. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση . Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του .

Ο σεισμός έγινε σε θαλάσσιο χώρο νότια της κρήτης και έγινε αισθητός από τους κατοίκους. Î'ΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Î
Î'ΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Î"είτε τη στιγμή που from voicenews.gr
Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε σε θαλάσσιο χώρο νότια της κρήτης και έγινε αισθητός από τους κατοίκους.

Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες).

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ο σεισμός έγινε σε θαλάσσιο χώρο νότια της κρήτης και έγινε αισθητός από τους κατοίκους. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.

Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 .

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμοί Archives | Fire Fighting Greece
Σεισμοί Archives | Fire Fighting Greece from www.firefightingreece.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση . Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.

Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07.

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ο σεισμός έγινε σε θαλάσσιο χώρο νότια της κρήτης και έγινε αισθητός από τους κατοίκους. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Σεισμός Στην Κρήτη - Σεισμός ξανά στην Κρήτη : Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Πανικός και ανησυχία επικράτησε στην κρήτη λίγα λεπτά μετά τον νέο ισχυρό σεισμό 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί και έβγαλε τους . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .